top of page
Lohja-aalto_rgb.png
Lohja-aalto_rgb.png

 

Tule Lohjalle järvistelemään – ja löytämään uusi kotisi

 

Lohja tarjoaa asukkailleen ja vierailleen kaunista järviluontoa, monipuolisia palveluja sekä vilkkaan kulttuuri- ja urheiluelämän.

 

Meillä on paljon kauniita asuinalueita: upeita ulkoilumaastoja harjulla ja luonnonläheisyyttä Lohjanjärven rannoilla. Lohjan kesässä voit harrastaa vesillä ja rannoilla, purjehduksesta melontaan, pyöräilystä telttailuun.

 

Lohjalla on hyvät puitteet sisä- ja ulkoliikuntaan, kuten jalkapalloon, jääkiekkoon, uintiin ja keilailuun. Oma teatteri ja kaupunginorkesteri tyydyttävät kulttuurinnälkää. Aktiivisen järjestötoiminnan ansiosta kaupungissa on monenlaisia tapahtumia, esityksistä kilpailuihin.

 

Löydä uusi kotisi järvikaupungin keskustasta tai vesistöjen täplittämältä, kulttuurihistorian aateloimalta maaseudulta. Lohjalla voit elää kaupunkimaista tai maaseutumaista elämää – aivan pääkaupunkiseudun kupeessa.

Tontit esittelyssä elokuussa!

 

Järjestämme 6.8.2022 rennon bussikierroksen, jolla pääset kuulemaan lisää Lohjasta ja näkemään myytäviä ja myyntiin tulevia tontteja. Lue lisää täällä.

Omakotitontteja kaikkiin toiveisiin

Omakotitontit ovat myynnissä jatkuvan haun periaatteella. Voit milloin tahansa varata tulevan kotisi paikan.

Gunnarlassa, Routiolla, Muijalassa ja muilla Lohjan keskeisillä paikoilla sijaitsevat tontit löydät kaupungin tonttisivuilta.

Jos arvostat maaseudun rauhaa, voit valita tonttisi Sammatista, Karjalohjalta, Nummelta tai Pusulasta.

Sammatti

Kulttuurihistoriaa, verratonta luontoa, turvallista asumista – ja paljon enemmän. Pääraitti, jota reunustavat suuret lehtevät koivut. Keskustan 1700-luvulla rakennettu, tunnelmallinen puukirkko on yhä toiminnassa. Sammatissa on tarpeelliset peruspalvelut sekä hyviä harrastusmahdollisuuksia. Kesällä Sammatti puhkeaa kukkaan monenlaisten tapahtumien ja taidenäyttelyiden myötä. Sammatti on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta, lyhyen etäisyyden päässä työpaikkakeskittymistä ja pääkaupunkiseudusta.

 

Hinta vain 15 €/

Tutustu tontteihin karttapalvelussa.

Karjalohja

Karjalohja on vilkas ja yhteisöllinen. Siellä toimii lukuisia seuroja, kerhoja ja toimikuntia. Karjalohjalla on myös aktiivinen kyläkoulu. Monipuolisiin ja toimiviin palveluihin kuuluvat muun muassa terveyskeskus, koulu, apteekki, kauppa, kahvilat, uimaranta ja kirjasto. Kirkas ja puhdasvetinen Puujärvi vetää puoleensa luontoihmisiä. Järven vesi on juomakelpoista. Koko luonnonkaunis järviylänkö on vapaa-ajan viettäjien erityisessä suosiossa. Näistä maisemista karjalohjalainen Sakari Topelius sai sytykkeen lastenkirjaansa “Koivu ja tähti”.  Mika Waltarikin vietti lapsuutensa kesiä Karjalohjalla, kuten nykyään tekevät eräät Suomen presidenteistäkin.

Kaikkien tonttien hinta 10 €/m², tonttien koko 1 000–2 000 m²

Tutustu tontteihin karttapalvelussa.

Nummi

Luonnonkaunis, maanviljelyperinnettä vaaliva Nummi sijaitsee jylhän Pitkäjärven eteläpäässä vanhan Turuntien tuntumassa. Sen elämänmenoltaan leppoisa Kirkonkylä on osa Jokilaakson aitoa kulttuurimaisemaa. Nummen ympäristö houkuttelee retkeilyyn ja vesistöt tarjoavat mahdollisuuksia moneen. Nummen kauniin seudun läpi pääset kulkemaan vaikka kanootilla. Saarlammen suojelualue on erinomainen paikka nauttia luonnon rauhasta. Aktiiviset kyläyhdistykset ja perinteinen naapuriapukulttuuri ovat Nummea.

 

Hinnat 10–16 €/m²

Tutustu tontteihin karttapalvelussa.

Pusula 

 

Pusula on turvallinen ja luontoa kunnioittava kyläyhteisö. Pusulassa omaleimaista on luonnon ja kulttuurimaiseman sopusointu. Mahtavat mäkiset metsät välissä kumpuilevine peltoineen ja lukuisat järvet saarineen. Tuossa maisemassa kylät taloineen, joissa on hyvä asua, kasvattaa lapset, nauttia elämästä ja ikääntyä.

 

Hinnat alkaen 10 €/m²

Tutustu tontteihin karttapalvelussa.

Uuteen kotiin?

Useita edullisia omakotitaloja, paritaloja ja rivitalo-asuntoja niin kaupungin alueelta kuin maaseudulta löydät:

​Lohjan kaupungin omakotitontit

Lohjalla apunasi on joukko ammattilaisia, jotka tukevat sinua rakentamisen vaiheissa projektin loppuun saakka. He varmistavat onnistumisesi. Kun tonttiasioissa tulee kysyttävää, voit soittaa Antille puh. 044 369 4460 tai lähettää sähköpostia, antti.laitakari@lohja.fi.

Etuovi / Lohjan omakotitalot,paritalot,rivitalot

Oikotie / Lohjan omakotitalot, paritalot, rivitalot

​​

Lohjan keskustaan rakennetaan useita uudiskohteita, joihin voit tutustua mm. täällä:

Etuovi / Lohja uudiskohteet

Oikotie / Lohjan uudiskohteet

Lohjan alueen vuokra-asuntoja löytyy mm. täältä:

Lohjan Vuokra-asunnot Oy

Oikotie / Lohja vuokra-asunnot

#Lohja #järvikaupunki #visitlohja

Lohja-aalto_rgb.png
bottom of page