top of page
Lohja_logo_valkoinen.png
asuntomessulogo.jpeg

Valitse kotikaupunkisi tunteella ja järvellä.

Vuonna 2021 Lohja isännöi valtakunnallisia Asuntomessuja. Messualue rakentuu huikeisiin järvimaisemiin Hiidensalmeen, aivan kaupungin keskustan palvelujen tuntumaan. Alueelle rakentuu monia asumisen vaihtoehtoja pientaloista vuokrakoteihin ja osuuskuntamuotoiseen asumiseen. Pientalojen tontit tulevat haettavaksi ihan pian, eli haku alkaa 1.8. ja jatkuu koko elokuun ajan!

Helppo arki Hiidensalmessa

Hiidensalmesta on lyhyt matka lähipalveluihin. Messualueelle on suunnitteilla mm. päiväkoti, lähikauppa ja kortteliravintola. Kouluihin ja Lohjan keskustan palveluihin on matkaa alle kaksi kilometriä. Ja jos joskus kaipaat kauemmas, moottoritielle hurauttaa muutamassa minuutissa, Espooseen alle puolen tunnin ja Helsingin keskustaan vajaassa tunnissa. Kun arki pyörii sujuvasti, jää aikaa vaikka Lohjan upeassa luonnossa liikkumiseen tai kaupungin lukuisista kulttuurielämyksistä ja kahviloista nauttimiseen.

Monta tapaa kotiutua

Vuoden 2021 asuntomessualueelle rakentuu kerrostalo-, pientalo- sekä rivitalo/townhouse-koteja.

Pientalorakentajille on tarjolla 17 kohtuuhintaista tonttia. Vaihtoehtoja löytyy niin yksi- kuin kaksikerrosratkaisuille.  Tontit tulevat haettavaksi elokuussa 2019!  Lue tästä lisää!

 

Merkkaa myös kalenteriisi Hiidensalmen tontti-iltapäivä 11. elokuuta!

Suojaisa kerrostalokortteli tarjoaa monia asumisen muotoja, kuten vuokra- ja asumisoikeuskoteja. Korttelin yhteistilat ja -pihat antavat mahdollisuuden kohdata naapureita arjessa ja juhlassa. Suunnitteilla on myös osuuskuntamuotoista asumista, jossa omaan kotiin pääsee kiinni pienellä pääomalla. Lue tästä lisää!

 

Rivitalot/townhouset rakentuvat alueen keskeisille paikoille, joista on kivenheitto niin järven rantaan kuin alueen palveluihin.

Minkälaisen kodin sinä Hiidensalmesta haluat? Kerro se meille, niin mietitään yhdessä seuraava askel kohti unelmasi toteutumista. Yhteystietomme näet täältä!

Tervetuloa Lohjalle, lämminhenkiseen ja kauniiseen järvikaupunkiin! Lohja sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, loistavien liikenneyhteyksien varrella vain kivenheiton päässä pääkaupunkiseudusta. Täällä on arki sujuvaa, luonto monimuotoista sekä vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet ylivertaisia. Lapsiystävällinen kaupunki panostaa myös vahvasti terveisiin kouluihin ja päiväkoteihin sekä korkealuokkaiseen opetukseen.

Omenakarnevaalit, Menneen Ajan joulumarkkinat, Jääkarusellifestivaalit, Aurlahtipäivä, Rantajamit, Lohja Soi.. Lohja on tapahtumarikas kaupunki. Kaupungin oma sinfoniaorkesteri, mielenkiintoiset museot ja useat teatterit takaavat korkealaatuisia kulttuurielämyksiä.

 

Lohja tunnetaan myös monipuolisista liikuntamahdollisuuksista, niin talvella kuin kesälläkin. Kaupungissa sijaitsee tunnettu Kisakallion urheilukeskus ja Länsi-uudenmaan paras virkistysuimala, Neidonkeidas. Talvisin Lohjanjärven jäällä pääsee luistelemaan kilometrien mittaisella jääaradalla.

Lohjalla vietetään vuosittain myös ainutlaatuista kahvilapäivää, jossa kaupungin 18 ihastuttavaa kahvilaa tarjoaa parhaimpia herkkujaan, usein musiikin säestämänä! 

 

Tervetuloa fiilistelemään Lohjaa yhteen monista tapahtumistamme, nauttimaan kupponen kahvilassa, piipahtamaan kuuluisalla Paavolan tammella tai vaikkapa 110 metrin syvyydessä ainutlaatuisessa Tytyri Elämyskaivoksessa!

 

Tarjolla on monipuolisia asumisen ratkaisuja niin helposta kaupunkiasumisesta kuin maaseudun rauhastakin kiinnostuneille. Hyviä tontteja, upeita omakotitaloja, herttaisia mummonmökkejä ja kerrostaloasuntoja, kaikki paljon edullisemmin kuin pääkaupunkiseudulla. Eikä meillä tunneta ruuhkia!

mökki-ja-laituri-l.png

Lisätiedot Lohjan kaupunki, markkinointipäällikkö Evita Malm / evita.malm@lohja.fi

Lisää Lohja-tunnelmia löydät sivuilta lohjalove.com, kuvat sivulla #villejuurikkala

bottom of page