top of page
Lohja-aalto_rgb.png
Lohja-aalto_rgb.png
oppaat.png
Ravintolassa_AD-office (4).png
Talvikuvia_Leo Nieminen (9).png
34695277_2104552869813797_72848457891200
  • Facebook
  • Instagram
Lohja-aalto_rgb.png
Visitlohja.png

Lohja tarjoaa järven lumoa, kiehtovaa historiaa ja elinvoimaista kaupunkikulttuuria ympäri vuoden!

 

 

 

 

Lohja on tapahtumarikas kaupunki. Omenakarnevaalit, Menneen ajan joulumarkkinat, Jääkarusellifestivaalit, Rantajamit, Lohjan järvifestarit sekä useat tapahtumat ympäri Lohjaa hemmottelevat paikallisia ja houkuttelevat paikalle tuhansia vieraita. Oma Lohjan kaupunginorkesteri, mielenkiintoiset museot ja useat teatterit takaavat korkealaatuisia kulttuurielämyksiä. Lohjalla vietetään vuosittain myös ainutlaatuista kahvilapäivää, jolloin kaupungin reilusti yli 25 ihastuttavaa kahvilaa ja kaksi omaa paahtimoa tarjoavat parhaimpia herkkujaan, usein musiikin säestämänä!

 

Lohja tunnetaan myös monipuolisista liikuntamahdollisuuksista eri vuodenaikoina. Kaupungissa sijaitsee tunnettu Kisakallion Urheiluopisto ja Länsi-Uudenmaan paras virkistysuimala, Neidonkeidas sekä palkittu St. Laurence Golf. Etelä-Suomen suurin järvi, Lohjanjärvi ja 140 muuta Lohjan järveä takaavat nautinnollisia hetkiä eri järviaktiviteettien parissa. Talvella Lohjalla voi hiihdellä lähes 100 kilometriä pitkää latuverkostoa pitkin ja lumettomana aikana Lohjanharjun MTB -rata koukuttaa pyöräilijöitä haastavuudellaan. Lohja on lisäksi yksi Suomen suurimmista mökkipaikkakunnista n. 8500 vapaa-ajan asunnon myötä.

Tervetuloa tutustumaan Lohjaan tapahtumien aikana, piipahtamaan kuuluisalla Paavolan tammella tai -110 metrin syvyydessä ainutlaatuisessa Tytyri Elämyskaivoksessa. Tutustu tapahtumiin sivuillamme!

Lohjan matkailun palvelupiste, Laurinkatu 50, 08100 Lohja, puh. 044 369 1309, tourist@lohja.fi.

#Lohja #järvikaupunki #visitlohja 

bottom of page