top of page

Oletko pohtinut oman unelmakodin rakentamista? - Ihastu järvikaupunkiin ja löydä tontti unelmiesi kodille! 

 

Tule tutustumaan Lohjaan ja sen monipuoliseen tonttitarjontaan Lohjan tonttipäivänä la 6.8.2022

Tule mukaan leppoisalle opastetulle bussikierrokselle, jonka aikana kuulet elosta ja olosta Lohjalla sekä Lohjan kaupungin tonteista. Bussissa on Lohja oppaan lisäksi mukana myös Lohjan kaupungin tonttiasiantuntija, joka kertoo niin tonteista kuin rakentamisestakin. Kierroksen lopuksi pääset nauttimaan Lohjan torin tunnelmasta kaffen ja herkullisen posson kera. Bussit lähtevät Lohjan torilta klo 10,11, 12 ja 13.

 

Lohjan torilla, jossa samana päivänä vietetään iloista Laurinpäivää, löydät myös Lohjan kaupungin infoteltan, josta saat tonttien lisäksi tietoa mm. Lohjan huikeasta kulttuuritarjonnasta ja nähtävyyksistä.  Ja jos et vielä edes ole varma haluatko edes rakentaa, ja haluat kysellä mistä pitäisi aloittaa tai miten koko rakennusprosessi toimii, kerromme mielellämme. Tule viettämään hauska päivä, löydä tontti ja ideoita unelmiesi kodille! Varaa paikat lähettämällä viesti: evita.malm@lohja.fi.

Kierrosajat ja tonttialueet

Tonttikierrosbussit starttaavat lauantaina 6.8. Lohjan torilta tunnein välein klo 10, 11, 12 ja 13. . Kierros kestää noin 1,5h ja ajaa Lohjan suosituimpien myynnissä olevien sekä kiinnostavien tulevien tonttialueiden kautta. Tonttialueet ovat: Moisio, Hiidensalmi, Paloniemi, Routio, Muijala, Gunnarla ja Vohloinen.

Lähetä nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä tietoa siitä, kuinka monta paikkaa haluat varata osoitteeseen evita.malm@lohja.fi , mille kierrokselle (klo 10,11,12 tai 13), niin varaamme sinulle paikat!

Minkälaista tonttia haetkaan, meillä todennäköisesti on se sinulle tarjota! Lisätietoja kierroksista saat: evita.malm@lohja.fi 

Kierros esitettynä Google Mapsissa.

Löydät tonteista tietoa Lohjan kaupungin karttapalvelusta

ja Lohjan kaupungin tonttisivuilta.

Vainion Liikenteen busseilla meno-paluu 10 euroa!

 

Jos haluat tulla kierroksille julkisella liikenteellä, tarjoamme Vainion Liikenteen busseilla reitillä Helsinki-Lohja la 6.8. klo 08 alkaen Lohjalle matkustaville menopaluun hintaan 10 € ! Alennuslippua myydään ainoastaan Helsingin suunnasta, paluun voi käyttää saman päivän aikana haluamassaan Lohja – Helsinki-vuorossa. Näytä kuljettajalle kuponkia, jonka löydät tästä alta ja saat alennushintaisen lipun. Jos teitä on useampia voitte käyttää samaa kuponkia (yksi henkilö näyttää). Kuponkia ei tarvitse printata vaan voit avata pdf:n ja näyttää kupongin kännykästäsi:

 

 

Saapuminen autolla

Lohjan tori sijaitsee osoitteessa: Kauppakatu, 08100 Lohja. Lauantaisin pysäköinti Lohjalla on maksutonta! Torin läheisyydessä on katupaikkoja, mutta ne ovat hyvin suosittuja lauantaisin. Useampia parkkipaikkoja löytyy mm. Louhikadulta, Kirkkokentältä ja Linnaistenkadulta.

Löydä paikka uudelle kodillesi tapahtumarikkaan järvikaupungin keskustasta hyvien liikenneyhteyksien varrelta tai ison kuntamme vesistöjen täplittämältä, kulttuurihistorian aateloimalta maaseudulta, jossa etätyötkin onnistuvat mainiosti. Tervetuloa tutustumaan!

bottom of page