Lohja-aalto_rgb.png

Tervetuloa yrittäjäksi Lohjalle!

Lohjalla on yritysystävällinen henki ja joustava elinkeinopolitiikka. Kaupungin organisaation ammattilaiset auttavat ja mahdollistavat sujuvan liiketoiminnan, liikenteen ja arjen kaikenkokoisille yrityksille. Kaupunki tarjoaa monipuolisia yritystontteja ja liiketiloja sekä järjestää yrittäjille seminaareja ja yhteisiä aamukahveja.

 

Lohjalla autamme yrityksiä "yhdeltä luukulta." Asiointi on sujuvaa, helppoa ja henkilökohtaista, jokainen yrittäjä on meille tärkeä. Tutustu yrittämiseen Lohjalla Lohjan yrityspalveluiden sivuilla:

 

lohjanyrityspalvelut.fi

 

 

Lohjan kaupungissa sinua ja yritystäsi palvelee yrityspalvelupäällikkö Tapani Tapiola, tapani.tapiola@lohja.fi, puh. 044 767 4923.

Useita työpaikkoja Lohjan alueella

Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.

 

Lohjalta alueelta löytyy myös useita työpaikkoja, erityisesti palvelusektorilta sekä teollisuudesta. Lohjan kaupunki hakee työntekijöitä usein sosiaali-ja terveyspalveluihin sekä varhaiskasvatukseen.

Mol.fi / Työpaikkoja Lohjalla

Lohjan kaupungin työpaikat

                                                                                                               / Taustakuva Jimi Österberg Photography

Lohja-aalto_rgb.png